Vacature keuken assistent / keukenhulp

biefstuk

Vacature keuken assistent/keukenhulp

Voor de keuken zoeken wij nog iemand met plezier in het werk. Werkervaring vinden wij minder belangrijk. Affiniteit met lekker eten, de juiste werkinstelling/houding en enthousiasme is wat wij echt belangrijk vinden. Ervaring komt vanzelf. Belangrijk is dat je prettig voelt in de keuken en van aanpakken weet.

Ben jij op zoek naar een uitdaging en beschikbaar per 1 september kom dan ons team versterken. Salaris en werktijden zijn bespreekbaar en in overleg. Voor alle andere voorwaarden hanteren wij de horeca CAO. Naast je salaris deel je ook mee aan de fooi.

Wat moet je verder weten over ons en wat verwachten wij van jou?

Dok 13 is een gezellig restaurant met een groot terras gelegen aan de rand van het centrum van Zevenbergen. Onze gerechten, van lunch, borrel tot diner zijn vers bereid en liefst zoveel mogelijk huisgemaakt. In de keuken verwachten wij dat jij de kok helpt o.a. bij alle werkzaamheden in de bereiding van maaltijden, Mise en place, het klaarzetten van borden en helpt met de afwas/schoonmaak. Wij werken met een jong dynamisch maar heel gezellig team. Wij steunen elkaar waar nodig en doen vrijwel alles zelf. Na het werk drinken wij nog gezellig samen een drankje en bespreken de dag/avond. Schrik jij niet van werktijden en ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar. Neem gerust ook een kijkje op de rest van onze website of kom gezellig langs voor een drankje.

Hebben wij jouw interesse gewekt en zie je jezelf groeien binnen een leuk team? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@dok13zevenbergen.nl of bel naar 0614679516.

Laatste Nieuws:

Dineren bij Dok13

Vanaf aanstaande donderdag (20 mei) zijn jullie weer van harte welkom om bij ons te komen dineren! Het terras zal dan geopend zijn tot 20:00

Lees Meer »