Tijdelijke sluiting Dok 13

65237862_2573528359358636_9030292168610152448_o

Beste gasten,

Zoals jullie inmiddels ongetwijfeld allemaal hebben vernomen, hebben de havenwerkzaamheden in Zevenbergen een behoorlijke impact op de lokale economie. Veel  ondernemers hebben te maken met grote omzetverliezen doordat zij deels onbereikbaar zijn maar ook omdat consumenten gewoon weg blijven uit het centrum.

Helaas ondervinden wij dit ook en zijn wij daarom genoodzaakt de deuren van ons restaurant tijdelijk te sluiten! We gaan er (minimaal) een jaartje tussenuit! Een ingrijpende beslissing, maar voor ons de enige optie om te overleven en straks de heropening van de haven als ondernemer mee te maken.

Wel blijven wij onze locatie gebruiken voor feestjes, partijen, recepties, bruiloften etc. Dus zoek je een geschikte ruimte, groot of klein, zegt het voort en laat het ons weten. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en alle opties zijn bespreekbaar.

Wij danken jullie allemaal voor het begrip, de steun en het medeleven. Blijf vooral in Zevenbergen en steun lokale ondernemers. We hebben er niets aan als we straks een prachtig centrum hebben maar er geen winkel of horecagelegenheid meer over is!

Op een van de mooiste locaties van Zevenbergen hopen wij jullie straks weer allemaal te mogen ontvangen als de haven klaar is. Het wordt een lange weg maar de volhouder wint!

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via 06-14679516 .

Laatste Nieuws:

Dineren bij Dok13

Vanaf aanstaande donderdag (20 mei) zijn jullie weer van harte welkom om bij ons te komen dineren! Het terras zal dan geopend zijn tot 20:00

Lees Meer »