Dok 13 is geopend!

49115861_2281518181892990_3583955015133298688_n

Vandaag is het dan zover. Tumi’s is het verleden tijd en binnenkort zullen ook de laatste naamplaatjes, borden etc. met deze naam ook op de gevel verdwijnen. Miranda en ik hebben jarenlang plezier gehad en zijn geen uitdaging uit de weg gegaan. Zonder jullie hadden wij van Tumi’s nooit een succesvol bedrijf kunnen maken. Hiervoor danken wij jullie allemaal van harte! 
Met het vertrek van Miranda blijft van de TU en MI weinig over en is het tijd voor verandering. Tumi’s maakt plaats voor Dok 13. Een eetgelegenheid die zich voornamelijk richt op gastvrijheid. Een restaurant waar je uitstekend eet maar je vooral welkom voelt. “Gezellig uit eten” dat moet het zijn…!
Met de komst van de haven komt ook een tijd van onzekerheid en spanning maar vol vertrouwen en geloof ga ik samen met mijn team ervoor. Ik hoop jullie allemaal snel bij Dok 13 te mogen verwelkomen voor een gezellig etentje, een hapje of en drankje.Ik wens jullie allemaal een gelukkig, succesvol en smakelijk nieuwjaar. Blijf gezond en geniet van het leven!

Tulla en het team van Dok 13

Laatste Nieuws:

Tijdelijke sluiting Dok 13

Beste gasten, Zoals jullie inmiddels ongetwijfeld allemaal hebben vernomen, hebben de havenwerkzaamheden in Zevenbergen een behoorlijke impact op de lokale economie. Veel  ondernemers hebben te

Lees Meer »